NIEUWBOUW VILLA

FAM: Bonne
WAAR: Limmen
Wanneer: Winter 2024
Woonsmaak: 'RURAL JAPANDI'

 

Al eerder mocht MDR design samen werken met Mark als makelaar en nu krijgt Mark met zijn gezin de kans zelf een huis te bouwen. En wat voor huis! 
Een echt familie huis die volledig aansluit bij de persoonlijke wensen van dit gezin. Een royaal modern huis met alle duurzame vereisten van dien. 
Een bouw traject die niet over ' 1 nacht ijs' gaat. Al een aantal jaar wordt er geschaafd aan het ontwerp en ook voor het interieur zijn meerdere woonstijlen de reveu gepasseerd;)
Tijd om MDR design dus mee te laten denken om spijkers met koppen te kunnen slaan. Een fantastisch huis voor ons aan aan te mogen werken. Met name de enorme keuken die hoog in het vaandel staat bij familie Bonne. 
Uiteindelijk heeft het ontwerp mogen resulteren in een grote glimlach. Wat een warme en natuurlijke uitstraling heeft het interieur gekregen met alle moderne toevoegingen van dien. 
Passend bij het exterieur van het huis kijken wij terug op een toffe opdracht met een prachtig resultaat! Een warme jas voor het gezin, die hier naar verwachting in de winter van 2025 zal gaan wonen.

Top